Siddesten ved Campus Ringsted

Fra Ringsted Wiki
Version fra 11. jun 2014, 16:30 af Søgaard (diskussion | bidrag) Søgaard (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med '==Siddesten ved Campus Ringsted== Siddestenen ved foden af højen på Campus Ringsted, er formet af Kunstneren John Rud, som også har skabt skulpturen [[”Alt i orden...')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

Siddesten ved Campus Ringsted

Siddestenen ved foden af højen på Campus Ringsted, er formet af Kunstneren John Rud, som også har skabt skulpturen ”Alt i orden”, som står oppe på højen, samme sted.

De blev også afsløret samme dag d. 24-6 2011.

Det var Direktør Ejvind N. Jensen fra Nordea i Ringsted, der fik ideen, da han var til indvielse på Ringsted Gymnasium, han syntes der manglede et eller andet i projektet, der kunne binde de mange skoler sammen som Campus skulle rumme. Han kendte muligheden for at søge Nordea fonden om midler og sammen med skolefolkene sendte han en ansøgning.

Ved afsløringen sagde Ejvind N. Jensen: Her kan man sidde og græde ud over en vanskelig lærer, en dårlig karakter, eller holde kæresten i hånden.

Der er i stenen indgraveret stedets position og der er siddemærker i den, dem har forfatteren Anne Marie Løn været model til, så nu kan hun sige, at hun har en røv som en 3. g'er, sagde John Rud.

Kilde

www.dinby.dk/ringsted