Sammenhold ved Enemærke og Petersen

Fra Ringsted Wiki
Version fra 10. jun 2014, 15:09 af Søgaard (diskussion | bidrag) Søgaard (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med '==Sammenhold, Enemærke og Petersen== Enemærke og Petersen modtog i Januar 2006, som de første, Procesprisen fra Boligfonden Kuben. Den bestod ud over anerkendelsen f...')
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

Sammenhold, Enemærke og Petersen

Enemærke og Petersen modtog i Januar 2006, som de første, Procesprisen fra Boligfonden Kuben. Den bestod ud over anerkendelsen for god udviklingskultur og godt håndværk, af et kontant beløb til køb af et levende og dynamisk kunstværk, efter eget valg.

Valget faldt på kunstneren Monica Ritterband, som sammen med medarbejderne skabte kunstværket ”Sammenhold”. Den blev afsløret d. 8-6 2007 ved firmaets årlige grillfest for de 400 medarbejderne.

Monica Ritterband havde som en anden Mor, svært ved at give slip på ”barnet” og sagde: fødslen har været både lang og besværlig, med mange fædre og jordmødre, til gengæld har sammenholdet og processen gjort det umulige muligt, så det er ”tredobbelt gange fire frydefuldt” at se værket færdigt.

Enemærke og Petersen indstiftede samtidig en årlig pris til den medarbejder som i årets løb, gør en bemærkelsesværdig indsats for sammenholdet, prisen er et lille kunstværk af Monica Ritterband.

Kunstværket står på Ole Hansensvej 1, i Ringsted, på firmaets adresse.

Kilde

Dagbladet 9-6 2007, avisen findes på Ringsted Arkiv.