RingstedWiki:Brug og administration

Fra Ringsted Wiki
Spring til navigation Spring til søgning

Det er brugernes bidrag, der driver RingstedWiki. Det giver en del frihed og råderum til at skrive om det, man selv mener er vigtigt og spændende omkring Ringsted og omegns historie. Med den frihed hører også et ansvar for at følge de retningslinjer, der er udstedt for RingstedWiki.

Vi opfordrer alle brugere til at læse og opføre sig i henhold til følgende:

Retningslinjer

RingstedWiki accepterer ikke:

  • propaganda,
  • vandalisme af andre artikler,
  • spam af andre forfattere, eller
  • anden aggressiv adfærd.

Vi opfordrer alle brugere til at holde en god tone og respektere værker af andre forfattere.

Samtidig opfordrer vi alle til at tilgå historieskrivningen objektivt, og med respekt for fortiden og de personer, der muligvis kan blive personligt påvirket af den skrevne artikel.

Forbehold

Redaktionen for RingstedWiki forbeholder sig retten til at ændre, redigere i og slette artikler, der, ud fra redaktionens synspunkt, ikke overholder ovenstående retningslinjer. Ligeledes forbeholdes retten til at omdøbe artikler, tilføje eller slette billeder i artikler, hvis det anses for nødvendigt.

Redaktionen forbeholder sig også retten til at udelukke forfattere, der, ud fra redaktionens synspunkt, overtræder retningslinjerne.

Redaktionen vil løbende gennemse artikler, men påtager sig ikke ansvaret for rigtigheden af artikler offentliggjort på RingstedWiki.


Tilbage til Hjælp