Bruger:Trine Bendfætten

Fra Ringsted Wiki
Spring til navigation Spring til søgning

Sådan bliver du den bedste til at spille på hestevæddeløb

Spiller du om penge på hestevæddeløb? Eller vil du gerne i gang med det? Så læs med her, hvor du får en guide til at blive den bedste til at spille på de hurtige heste.


Sæt dig ind i de forskellige løb

Der er mange forskellige typer løb inden for hestevæddeløb, og derfor skal du specialisere dig inden for et område. Vælg en type løb, du vil satse på, og sæt dig så godt ind i reglerne, hestene, rytterne osv. På den måde giver du dig selv de bedste forudsætninger for at afgive et fornuftigt sats, når løbene først går i gang.


Spil på mange heste

Ofte siger man, at man ikke skal spille på flere heste, men i dette tilfælde skal du faktisk. Når du går i gang med at spille, skal du have så meget erfaring som muligt, og det får du ved at spille på en masse løb – og overvære dem. På den måde kommer du godt ind i spilleverdenen, uanset om du vælger at tage ud og overvære væddeløbet, eller du følger med på dit online casino [1].


Sats på mindre kendte heste

Igen handler det om, at du skal sætte dig godt ind i spillet og hestene. Mange store og kendte navne får dårligere odds, fordi der netop er mange, der spiller på dem. Lav derfor din research godt og undersøg, hvilke heste der i virkeligheden er de bedste. Hvis du spiller på en ukendt hest, som du ved er i god form, vil du helt sikkert få mere ud af det, når den vinder.